titleToAlt
Në 12 vëllime të ndara ju do të keni mundësinë të njiheni me qytetërimet më të rëndësishme të njerëzimit. Historia Botërore dhe Qytetërimi 1: Nga agimet e qytetërimit në fillimet e Greqisë së lashtë : Prehistoria; Egjipti; Assiria dhe Babilonia; Hititët dhe popujt e korridorit sirio-palestinez; Medët dhe Persët; Kultura egjeane; Grekët e epokës legjendare.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Në 12 vëllime të ndara ju do të keni mundësinë të njiheni me qytetërimet më të rëndësishme të njerëzimit. Historia Botërore dhe Qytetërimi 2: Greqia dhe origjina e pushtetit romak: Greqia: Lufta kundër persëve; Shekulli i artë i Perikliut; Luftërat e Peloponezit; Maqedonia, Aleksandri i Madh dhe epoka helenistike. Italia: Etruskët; Roma në epokën legjendare; Pushtimi i Italisë; Roma kundër Kartagjenës; Fillimet e një Fuqie të Madhe
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Në 12 vëllime të ndara ju do të keni mundësinë të njiheni me qytetërimet më të rëndësishme të njerëzimit. Historia Botërore dhe Qytetërimi 3: Roma, pushtimet e mëdha, perandoria karolingiane: Roma: Republika dhe epoka revolucionare; Perandoria; Anarkia ushtarake; Triumfi i Kristianizmit; Antikiteti në Lindjen e Largët; India dhe Kina: Pushtimet e mëdha
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Në 12 vëllime të ndara ju do të keni mundësinë të njiheni me qytetërimet më të rëndësishme të njerëzimit. Historia Botërore dhe Qytetërimi 4: Në zemër të Mesjetës: Hegjemonia shpirtërore e Kishës; Islami; Epoka karolingene; Bota aziatike nga shek. IV-X; Vikingët; Rilindja e perandorisë gjermane; Kryqëzatat; Rënia e Perandorisë Mesjetare; Shkatërrimi i pushtetit Pontifikal.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Në 12 vëllime të ndara ju do të keni mundësinë të njiheni me qytetërimet më të rëndësishme të njerëzimit. Historia Botërore dhe Qytetërimi 5: Rënia e Mesjetës dhe fillimi i Kohës Moderne: Lufta njëqindvjeçare- Lufta e dy Trëndafilave- Lindja e shtetit spanjoll- Formimi i perandorisë otomane- Ekspansioni i Islamit në Afrikë- Pushtimet mongole në Lindjen e Largme- Evolucioni intelektual në fundin e Mesjetës- Rilindja në Itali.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Në 12 vëllime të ndara ju do të keni mundësinë të njiheni me qytetërimet më të rëndësishme të njerëzimit. Historia Botërore dhe Qytetërimi 6: Rilindja dhe Reforma: Rilindja në Francë, në Vendet e Ulëta, në Gjermani, në Britaninë e Madhe- Zbulimet e mëdha gjeografike- Perandoria e Karlit V- Reformat dhe reformatorët- Mosha e artë e letërsisë jugevropiane, e pikturës spanjolle dhe flamande- Filipi II dhe koha e tij.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Në 12 vëllime të ndara ju do të keni mundësinë të njiheni me qytetërimet më të rëndësishme të njerëzimit. Historia Botërore dhe Qytetërimi 7: Koha e konflikteve të mëdha politiko-fetare: Luftërat fetare- Anglia dhe Skocia e shekullit XVI- Franca dhe Kardinalët e Mëdhenj- Lufta Tridhjetëvjeçare- Anglia në shekullin XVII- Mendimtarët e mëdhenj, Fizikantët dhe Matematikanët- Shekulli i Luigjit XIV.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Në 12 vëllime të ndara ju do të keni mundësinë të njiheni me qytetërimet më të rëndësishme të njerëzimit. Historia Botërore dhe Qytetërimi 8: Shekulli i Luigjit XVI: Lufta për trashëgiminë e Spanjës- Rusia e vjetër- Pjetri i Madh- Polonia- Hegjemonia angleze- Nga oqeani në oqean- Regjimi i vjetër në Francë- Shekulli i iluminizmit.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Në 12 vëllime të ndara ju do të keni mundësinë të njiheni me qytetërimet më të rëndësishme të njerëzimit. Historia Botërore dhe Qytetërimi 9: Shekulli XVII, Revolucioni dhe Perandoria: Polonia- Turqit, austriakët dhe prusianët- Stuhi mbi perandorinë Britanike- Revolucioni Francez- Shqiponjat napoleoniane.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Në 12 vëllime të ndara ju do të keni mundësinë të njiheni me qytetërimet më të rëndësishme të njerëzimit. Historia Botërore dhe Qytetërimi 10: Fillimi i shekullit XIX: Karbon, çelik, pambuk dhe makina-> Manifesti Komunist- Revolucionet e 1948-ës- Mbretërimi i Viktorias- Perandoria e dytë- Bismarku, 1870-a dhe Komuna e Parisit.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Në 12 vëllime të ndara ju do të keni mundësinë të njiheni me qytetërimet më të rëndësishme të njerëzimit. Historia Botërore dhe Qytetërimi 11: Shekulli XIX gjer në vitin 1918: Shtetet e Bashkuara në shek. XIX- Perandoritë koloniale- Paqja e gjatë- Lufta e Parë Botërore.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Në 12 vëllime të ndara ju do të keni mundësinë të njiheni me qytetërimet më të rëndësishme të njerëzimit. Historia Botërore dhe Qytetërimi 12: Prishja e paqes dhe pushtimi i hapësirës: Midis dy luftërave- Lufta e Dytë Botërore- Bota nga viti 1945 deri në ditët tona-> Lufta e ftohtë- Pushtimi i hapësirës- Rënia e Murit të Berlinit- Demokracitë e reja- Lufta kundër terrorizmit.
Çmimi: 1200 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania