titleToAlt
Vargje te vjershetoreve tane kushtuar flamurit kombetar, gjuhes shqipe, dashurise per Memedhene, bukurive te Shqiperise e mergimit. Me fotografi nga krahina te ndryshme te Shqiperise dhe me doreshkrime te vjershetoreve.
Çmimi: 4000 Lekë
titleToAlt
Gjithçka që ju keni nevojë të dini për gjuhën shqipedhe perdorimin e saj studiues, studentë, gazetarë dhe për shkollat shqipe jashtë atdheut. - gramatikë në formatin alfabetik - paraqitje e plotë e gramatikës së shqipes - përqasje për kuptimin dhe përdorimin e saj - shtjellime dhe shpjegime të kategorive gramatikore të gjuhës shqipe - zgjedhime të plota të disa foljeve tipike të gjuhës shqipe - terma për kategoritë e gramatik - shembuj dhe tabela gramatikore etj
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
A quick look at the contents of the book a glossary of grammatical terms concise and comprehensive explanations 101 tables of verbal patterns over 1800 verbs arranged alphabetically exercises and answers to exercises index to verbal patterns and much more
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
-a pronunciation guide for Albanian sounds, -52 lessons with situation - based conversations, -clear, concise, and comprehensive grammatical explanations, -a wide variety of exercises with answers to selected exercises, -Albanian Grammar at a Glance, -a glossary of grammatical terms (English - Albanian), -more than 800 frequently used words (Albanian-English), -special idiomatic expressions (Albanian - English), -a contemporary Albanian-English dictionary, -audio CD for each lesson,
Çmimi: 3950 Lekë
titleToAlt
Ky libër përmban : Ç’është gjuha? –Përse dhe si e nxënë fëmijët gjyhën? Gjuha veprimtari njerëzore. Fjalët simbolet dhe shenjat. Komunikimi,- komunikimi me fjalë me shkrim dhe me gjeste etj
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Ne kete liber do te gjeni: -rregulla te shqiptimit te gjuhes angleze -52 mesime me shpjegime te thjeshta gramatikore -52 bashkebisedime te shoqeruara me audio nga foles te BBC -ushtrime te llojeve te ndryshme (gojore, praktike, perkthimi, hartimi) etj -fjale te urta dhe idioma angleze (anglisht-shqip) -fjalor anglisht-shqip me rreth 1200 fjale -pergjigje ushtrimeve dhe perkthim ne shqip te bashkebisedimeve -audio CD per te gjitha bashkebisedimet (Audio CD nuk perfshihet ne gmimin e librit)
Çmimi: 1700 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania