titleToAlt
“Fjalori im i parë i ilustruar”, një fjalor praktik dhe i vlefshëm për të gjitha ata që kanë nisur të mësojnë gjuhën angleze. I shoqëruar me shpjegimet e duhura dhe shumë vizatime të mrekullueshme, që e lehtësojnë përdorimin e librit.
Çmimi: 2000 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania