titleToAlt
Ardhja poetike është një fenomen natyral që nuk kërkon mund, por talent. Vjen vetë, si ta thuash dhuratë në një çast meditimi, ose një rrugëtim fantastik mbushur plot frymëzim. Me kohë atë e kupton më mirë ose e qas në koleksionin e vargjeve që ke zgjedhur për të dalë në publik për ta ndarë me miqt lexues, poetët,shkrimtarët etj.Në poezitë e Alida Kasmit, ajo që vihet është struktura poetike e ardhur mirfilltë, me një formë që herë-herë mblidhet, ose lihet shpërndarë sipas tonacionit dhe rimës. Thellimi që ka poezia është si të thuash e koncentruar rreth subjektit, mesazhit që ai mbart me një forcë hyjnore, plot çiltërsi nga shpirti i madhërushëm i poetes femër.
Çmimi: 500 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania