titleToAlt
Romani "TË FEJUARIT" (titulli i origjinalit italisht " I PROMESSI SPOSI") është një kryevepër klasike e letërsisë italiane dhe botërore. Me përpunimin gjuhësor të veprës deri në botimin përfundimtar të vitit 1842, autori vuri bazat e gjuhës letrare moderne italiane. Kjo vepër ka ndikuar më vonë në shkrimtarë e romancierë dhe ështtë përkthyer në shumë gjuhë të Evropës e të botës.Përshkrimet e situatave e të personazheve, trajtimi i tyre me art të hollë, tingëllojnë edhe sot, në shumë raste, mjaft aktuale edhe për lexuesin e sotëm të vëmendshëm.
Çmimi: 1000 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania