titleToAlt
Një shtegtim në kërkim të origjinës dhe historisë, por mbi të gjitha në kërkim të eshtrave të babait, vdekur në vitin 1952 në burgun e Burrelit. I tillë mund të përkufizohet libri “Brenga ime shqiptare” me autor italianin Aldo Renato Terrusi. Brenga ime, rrëfen Terrusi, është gjetja e eshtrave të babait, Xhuzepes, burgosur menjëherë pas çlirimit, kur ai ishte drejtor i bankës kombëtare të Vlorës. Libri pasqyron pikërisht kalvarin e kërkimeve disavjeçare të këtyre eshtrave, por edhe dokumente dhe dëshmi të njerëzve që kanë punuar dhe njohur nga afër babanë e tij.
Çmimi: 1000 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania