titleToAlt
"Është një roman mbi kënaqësinë e leximit të romaneve; protagonist është vetë lexuesi, i cili për dhjetë herë rresht fillon të lexojë një libër që për disa arsye që janë jashtë vullnetit të tij, nuk arrin ta mbarojë. Më është dashur kështu, të shkruaj fillimet e dhjetë romaneve autorësh imagjinarë, të gjithë në një farë mënyre, të ndryshëm nga unë dhe të ndryshëm nga njëri-tjetri."
Çmimi: 950 Lekë
titleToAlt
Tridhjetë tregime të shkëputura nga antologjitë më të famshme të prozës së shkurtër, emra nga më të mëdhenjtë të identifikuar me këtë gjini letrare, përfaqësues të kombeve të ndryshme, me krijimet e tyre monumentale në letërsinë e traditës dhe atë bashkëkohore, me stile të larmishme letrare, por të bashkuar nën pendat mjeshtërore dhe me rezultante të përbashkëta filozofinë e dashurisë për njeriun, depërtimet në psikologjinë dhe raportet njerëzore, misterin dhe domethënien e jetës, vijnë për herë të parë në gjuhën shqipe në këtë përmbledhje krejt të veçantë...
Çmimi: 800 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania