titleToAlt
Libri nazist me i shitur ne vitet 1940-1950 ne bote i shkruar nga nje antar i elites se shoqerise britanike, irlandezo-anglezit William Joyce, ish drejtues i Partise naziste ne Mbreterine e Bashkuar para Luftes se II. Autori u largua ne Berlin disa dite para fillimit te Luftes midis Britanise dhe Gjermanise me 3 shtator 1939; u kap me 1945 ne kufi me Hollanden dhe u ekstradua ne Londer; ka qene neburg se bashku me lordin J.Emery, nje 'tradhetar' tjeter ky qe u var 5 dite para Joyce; (vellai i Julian Emery, ish perfaqesuesit kryesor britanik ne misionet e L.II. ne Shqiperi dhe nje armik i hidhur i E.Hoxhes; me vone u be dhenderi i kryeministrit McMilan dhe Minister i Aviacionit te Britanise; ka lujatur nje rol te rendesishem ne ndikimin ndaj Titos per te goditur Rankovicin, ministrin e tij serb i cili bashkepunonte ne sekret me qeverine turke per te shperngulur shqiptaret ne kufi me kurdistanin turk); libri ben nje analize antizyrtare te historise politiko-ekonomike te Britanise dhe Anglise, si rrallekush dhe shpjegon shkaqet e verteta, sipas tij, te Luftes
Çmimi: 1400 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania