titleToAlt
Historia e Kenlit është një histori e dhembshurisë, e tragjedisë dhe e shpresës. Në një qytet të vogël mbushur me thesare të fshehura, vajza e re do të zbulojë njerëz që ia ndryshojnë jetën: Tomi përjetësisht i sëmurë (i cili e dashuron), plaku Maks, që i tregon se gropa e zjarrit ndonjëherë është ilaçi më i mirë, dhe deri te nervozja Leksi, që beson se jeta duhet jetuar. Vendimi që merr Kenli, do të vërë në provë lidhjen mes dy njerëzve përkundër plagës që mund t i ndajë.n Kutia prej llamarine është një roman dhembshurisht i mrekullueshëm, që tregon dëshirën e një gruaje për të shpëtuar gjithçka të dashur, ndërkohë që nderon edhe të kaluarën e saj.
Çmimi: 800 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania