Blije këtë produkt
700 Lekë

Liritë dhe të drejtat e njeriut në Malajzi dhe Kosovë ( Botuar nga: Logos-A në 2020 )

Përkthyesi:  Pa Autore

Punimi "Liritë dhe të drejtat e njeriut në Malajzi dhe Kosovë -studim krahasimtar ndërmjet dy sistemeve juridike" është një punim përmbajtësor argumentues, i qartë dhe i logjikshëm. Duke tërhequr krahasime ndërmjet dy siatemeve juridike dhe kushtetuese në aspektin e mbrojtjes ef efektive të të drejtave dhe lirive të njeriut, autorja ka bërë një punë të pavarur shkencore duke treguar një potencial të jashtëzakonshëm interpretues në sferën e së drejtës.

Çmimi: 700 Lekë
Blije këtë produkt
700 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: Logos-A (2020)
  • Botuar në: 2020
  • Gjuha e publikimit: Shqip
  • ISBN-13: 9789989588358
  • Formati: me kapak të hollë
  • Nr. faqe: 150
  • Përmasat e librit: 135 x 205 x 12 mm

Njihu me Autorin

Nora Huseinović Veliu -

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania