Buy this product
400 Lekë

Liqeni i zambakëve ( Published by: in 2018 )


Eli, Samëra dhe Jasmina po argëtohen në nimfat e ujit në liqenin e Zambakëve. Por kur mbretëreshë zemërkeqja dhe krijesat e stuhisë i bëjnë magji ujëvarës së kthellët, argëtimi i tyre mer fund. A do të munden vajzat të prishin magjinë dhe të marin ujë shërues për shurupim e Mbret Gazmorit?

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-642-80-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 124
  • Book dimensions: 130 x 200 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania