Faqja e autorit

Lincoln Peirce


Lincoln Peirce
Është karikaturist dhe shkrimtar, autor i serisë bestseller të New York Times: Big Neti.
Libri i parë, Big Neti - Rebel në shkollë u përzgjodh në Fanfare List të librave më të mirë për vitin 2010 të Horn Book Magazine dhe në dhjetë më të mirët e BarnesandNoble.com. Gjithashtu,
Big Neti - Rebel në shkollë është botuar në mbi tridhjetë gjuhë të botës.
Lincoln Peirce është edhe krijues i serisë me karikatura Big Neti.
Kjo seri është botuar në dyqind e pesëdhjetë gazeta amerikane, si edhe onlajn në www.bignate.com.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania