Buy this product
1200 Lekë

Libri im i shkencës ( Published by: Aeditions in 2021 )

Author:  Grup autoresh
Translator:  Stavri Pone

Eksploroni botën e mahnitshme të shkencës, nga atomet dhe molekulat, deri te qoshet e largëta të hapësirës kozmike.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928349330
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 136
  • Book dimensions: 223 x 282 x 15 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania