Buy this product
1000 Lekë

Libri im i parë për natyrën ( Published by: Aeditions in 2020 )

Author:  Grup autoresh
Translator:  Stavri Pone

Zbuloni botën e gjallë në këtë libër interesant që flet për natyrën. Mësoni se si zhvillohen farat, përse disa insekte janë vija-vija, si jetojnë pinguinët, pse kameleonët ndryshojnë ngjyrë dhe shumë kuriozitete të tjera që do t’ju habitin.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 287 29 8
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 66
  • Book dimensions: 236 x 345 x 12 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania