Buy this product
800 Lekë

Libri im i parë me pyetje dhe përgjigje për BOTËN ( Published by: Aeditions in 2019 )

Author:  Grup autoresh
Translator:  Anxhela Çikopano Hoxha

Libër me dritare: Libri im i parë me pyetje dhe përgjigje për Botën. A e dini që bota jonë është plot me gjëra të çuditshme dhe të pazakonta? Duke hapur dritaret, do të mësoni fakte të papritura e të pabesueshme për botën që na rrethon.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 287 20 5
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 14
  • Book dimensions: 217 x 276 x 18 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania