Buy this product
1500 Lekë

Libri im i parë me pyetje dhe përgjigje ( Published by: Bota Shqiptare in 2020 )

Author:  Grup autorësh
Translator:  Taulant Hatia

Zbuloni përgjigjet e këtyre pyetjeve dhe shumë të tjerave! Duke trajtuar tema zbavitëse nga shkenca, historia dhe natyra, ky libër është ideal për lexuasit e vegjël. Cdo pyetje merr përgjigje të qarta ndërsa figurat ndihmojnë për shpjegime të mëtejshme. Këshillat pashkëvepruese i nxitin fëmijët të mësojnë më tej, kurse pyetjet e thjeshta vënë në provë fëmijët për dijet që tashmë kanë përvetësuar.

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 00 416 1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 385
  • Book dimensions: 176 x 226 x 30 mm

More About the Author

Grup autorësh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania