Buy this product
600 Lekë

Libri i qenieve imagjinare ( Published by: Zenit in 2005 )

Author:  Jorge Luis Borges
Translator:  Azem Qazimi

“Bota e Borges-it është bota e qartësisë,kthjelltësisë e njëkohësisht botë e ideve të pazakonta.... e shprehur me fjalë jashtëzakonisht të drejtpërdrejta. Ai është një tregimtar i madhërishëm. Gjithë ne i lexojmë rrëfimet e Borgesit me një përhumbje gati hipnotike.”-Mario Vargas Llosa “Borges është gjiganti që ka pasuruar shkrimin dhe fjalorin e fantazisë dhe fantazimeve tona.Vetëm ai mund ta ëndërrojë botën me një përpikmëri të tillë intelektuale. “-lan McEvvan “Borges, Joyce, Kafka ndërtojnë trekëndëshin ideal të letërsisë së shekullit të XX-të. Për emra të tjerë që do më sugjeronit,do duhej të më paguanit ryshfet.”-Umberto Eco

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Zenit (2005)
  • Published in: 2005
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927 948 5 2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 190
  • Book dimensions: 135 x 208 x 14 mm

More About the Author

Jorge Luis Borges -

Jorge Luis Borges (bôr′hĕs) (Buenos Aires, 24 gusht 1899. - Gjenevë, 14 qershor, 1986), është shkrimtari më i famshëm argjentinas. I njohur për tregime të shkurtëra, por ishte poet dhe esejist. Ngjarjet më të rëndësishme mbi biografinë e tij janë te lidhura ngushtë me disa nga paraardhësit e tij. ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania