Buy this product
1500 Lekë

Libri i madh i kafshëve ( Published by: Bota Shqiptare in 2019 )

Author:  Grup autoresh
Translator:  Taulant Hatia

A e dije se gëzofi i ariut polar nuk është i bardhë? Dhe se gjitari më gjuash është koala? Ky libër zbavitës do të të mahnitë me këto kureshti dhe plot të tjera... Hape dhe do të mbetesh gojëhapur!

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 00 333 1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 221
  • Book dimensions: 170 x 220 x 25 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania