Buy this product
700 Lekë

Libri i kafshëve ( Published by: Bota Shqiptare in 2019 )

Author:  Grup autoresh
Translator:  Taulant Hatia

Një vëllim i pasur me ilustrime të shumta për të zbuluar të fshehtat e botës së kafshëve. Një udhëtim zbavitës në zbulim të vendeve të reja dhe të specieve që i popullojnë.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 00 362 1
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 48
  • Book dimensions: 220 x 308 x 13 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania