Buy this product
2500 Lekë

Libri i besimeve fetare ( Published by: Aeditions in 2018 )

Author:  Grup autorësh
Translator:  Virgjil Muçi

A ka vetëm një zot? Pse duhet të vuajnë njerëzit? Çfarë ndodh mbasi vdesim? Miliarda njerëz në mbarë botën e gjejnë kuptimin te feja, por cilat janë idetë që i mbështesin këto besime dhe si janë zhvilluar ato? I shkruar me një gjuhë të thjeshtë e të kuptueshme për të gjithë, Libri i besimeve fetare parashtron gjithë besimet e mëdha të botës me shpjegime të shkurtra e të sakta që na njohin me parimet themelore të doktrinave fetare. Është i pajisur me ilustrime të veçanta që u japin krahë perceptimeve që kemi për besimet fetare.

Price: 2500 Lekë
Buy this product
2500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-240-71-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 352
  • Book dimensions: 200 x 240 x 25 mm

More About the Author

Grup autorësh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania