Buy this product
700 Lekë

Libri i Eksperimenteve ( Published by: Bota Shqiptare in 2019 )

Author:  Grup autoresh
Translator:  Taulant Hatia

Në këtë libër do të gjeni shumë eksperimente për t’i kryer vetëm ose me shokët tuaj. Eksplorimi i botës që na rrethon nuk ka qenë kurrë kaq i lehtë, ndërsa përgjigjet për aq shumë pyetje, kurrë nuk kanë qenë më zbavitëse. Provoni të luani me shkencën çdo ditë, duke përdorur sende të përditshme që mund t’i gjeni në shtëpi dhe, ç’është më e rëndësishmja, në siguri të plotë. Eksperimentet janë përshkruar në mënyrë të thjeshtë dhe elementare, të shoqëruar me ilustrime të qarta e të hollësishme. Ky libër është i përshtatshëm për shkencëtarët e vegjël.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 00 361 4
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 52
  • Book dimensions: 215 x 308 x 13 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania