Blije këtë produkt
1500 monedha

Enciklopedi e ilustruar për fëmijë ( Botuar nga: Bota shqiptare në 2020 )

Autori:  Grup autorësh
Përkthyesi:  Taulant Hatia

Lexuesit e vegjël do të gjejnë përgjigjet për qindra pyetje kureshtare në këtë libër argëtues plot ilustrime! Libri trajton tema kryesore në fushat e shkencës,historisë dhe natyrës. Secilës pyetje i jepet një përgjigje e qartë e cila shoqërohet me ilustrime të mrekullueshme. Këshillat bashkëvepruese nxitin të mësuarit e mëtejshëm, ndërsa pyetësorë të thjeshtë vënë në provë fëmijët për atë që kanë lexuar.

Çmimi: 1500 monedha
Blije këtë produkt
1500 monedha

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: Bota shqiptare (2020)
  • Botuar në: 2020
  • ISBN-13: 978 9928 00 415 4
  • Nr. faqe: 384
  • Përmasat e librit: 175 x 225 x 30 mm

Njihu me Autorin

Grup autorësh -

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania