titleToAlt
Dr. David G. Meyers i quajtur ndryshe John Dirk Werkman,profesor i psikologjisë në Universitetin e Miçiganit. Ka shkruar e botuar shumë libra e artikuj në revista psikologjike,sidomos ne “Scientific American” dhe “Today’s Education”. Ka bere nje emër të madh në botimet psikologjike dhe socialpsikologjike,për të cilat ka marrë shumë vlersime dhe është nderuar me çmime të mëdha, sidomos nga shoqata amerikane e psikologëve.Dr. Myers ka ecur ne traditen e Gordon Allportit duke u bërë etërit e socialpsikologjisë në botë. Sociopsikologjia e dr .Myers-it është e njohur në të gjitha gjuhët kryesore të botës.
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania