titleToAlt
Hyni në një botë aventurash mbretërore me këtë përmbledhje të mrekullueshme rrëfenjash 5-minutëshe me princesha. Njihuni me kafshën e re ngazëlluese të princeshë Pipës, ngrini velat me Rubin, princeshën pirate , që bën si komandante , shijoni një festë çaji në një pallat në pemë dhe shumë të tjera. I përkryer për princeshat e vogla,por dihet që do ta pëlqejnë edhe mbretërit dhe mbretëreshat!
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Kthehu ,rrotullohu dhe xixëllo permes kësaj përmbledhjeje fantastike me rrëfenja 5-minutëshe me balerina. Shihni se si Skrafi, qeni kërcimtar, kthehet në yllin e shfaqjes, zbuloni se si ia del të arrije ne kohë në provim e kudogjendura Hanë, kërkoni kepucët fatndjellëse të baletit dhe shumë te tjera. Balerinat e vogla do të kënaqen e do të ngazëllehen me rrëfenjat e mrekullueshme.
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Bëhuni gati ! Me këtë përmbledhje rrëfenjash 5-minutëshe me dinozaurë, orari gjumit do do te jetë shpërthyes. Na është një tiranozaur , i quajtur Tiron, që ka probleme me dhëmbët, por është dhe dinozaurja Boni që meson si të luajë me shoqet ;po ashtu,do të njihni edhe një dinozaur superhero që ua zbukuron jetën të gjithëve dhe shumë të tjerë. Ushqejeni imagjinatën e të vegjëlve tuaj që adhurojnë dinozaurët, me këtë gosti përrallash fantastike!
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Pinguini i vogël ishte mërzitur duke tundur këmbët dhe duke luajtur vetëm , derisa një ditë pulëbardha i tha se duhej të nisej të gjente Aventurën. Po ku duhej të kërkonte fillimisht pinguini i vogël dhe a e ëndërronte vërtet Aventurën? Bashkohu me pinguinin e vogël në një udhëtim që ndodh veç një here në jetë , teksa ai viziton vende të mrekullueshme dhe njeh shumë personazhe të rinj .
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Motra e Lulëkuqes ,Gonxhetrëndafilja,merrte dhurata shumë të bukura. Kur Gonxhetrëndafilja mori një shkop të ri magjik , Lulëkuqja u përpoq ta përdorte. Por nuk u desh shumë kohë që të kuptonte se disa gjëra është mire që t’i kenë në dorë të zotët. Udhëto me Lulëkuqen dhe zbulo se ndihma është magjia më e çmuar.
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Ndiq aventurat hap pas hapi në këtë thesar rrëfenjash mahnitëse. Njihu me personazhet e lezetshme, që nga sypatrëmburi ,Pirat Peti e deri tek i fuqishmi Megaçun dhe shumë e shumë të tjerë. Nuk ka pikë dyshimi që këtë përmbledhje plot aventura dhe ilustrime të mrekullueshme do ta pëlqejnë të gjithë.
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Këto katër rrëfenja magjepsëse me personazhe vërtet të veçanta do të të përpijnë. Këtu do të takosh një zanë shkatarraqe që nuk sheh mire nga sytë, një vajzë të vogël me një mik të ngushtë dhe shumë të tjera secila me nqa një aventurë fantastike, që do të duash t’i shijosh pa fund.
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Njohuritë e fituara në procesin e veprimtarisë aktive përvetësohen shumë më lehtë e në mënyrë më të qëndrueshme, sesa gjatë të mësuarit traditional. Për nxënësit e klasës së tretë një veprimtari e tillë, para së gjithash është loja, ndaj dhe libri ynë "PUSHIMET VERORE" është mbështetur në parimin MESOJMË PËRMES LOJËS DHE ARGËTIMIT! Testet, detyrat, ushtrimet, fjalëkryqet, rebuset, enigmat, lojërat argëtuese, diktimet aritmetike të këtij botimi janë pikërisht vendi ku mësimi ndërthuret me argëtimin. Materiali mësimor që zhvillohet në klasën e tretë është përpunuar në 4 teste për secilën nga lëndët kryesore: gjuhë shqipe, matematikë, diruri natyre, (gjithsej 16 teste, 2 për çdo javë gjatë dy muajve të pushimeve: korrik, gusht), si dhe në 15 lojëra argëtuese. Testet, detyrat, lojërat nuk jepen në formën e tekstit të zhveshur, por kryesisht me zgjedhje alternativash, me qëllimin që nxënësi t'i zgjidhë i pavarur ose me ndihmën minimale të të rriturve. Synimi i autorëve ka qenë që libri "PUSHIMET VERORE" të bëhet një udhëtim tërheqës në botën e dijeve të nxënësve, një ndihmës i pazëvendësueshëm për kontrollin dhe përsëritjen e njohurive të fituara gjatë vitit shkollor, të nxitë tek ata etjen për dije e t'i ndihmojë për rrirjen e qëndrueshmërisë së përvetësimit të programit të klasës përkatëse. Libri është i dobishëm edhe gjatë vitit shkollor. Ai mund të përdoret për punë kolektive dhe individuale në shtëpi e në klasë. Do të jemi mirënjohës, nëse këtë libër ua rekomandoni shokëve apo shoqeve tuaja! PUSHIME TË MBARA!
Çmimi: 300 Lekë
titleToAlt
Me pak fjalë... është një koleksion librash për fëmijët duke filluar nga mosha 3-vjeçare, që nxit kureshtjen përmes njohurive të thjeshta dhe i argëton, pa u shmangur nga qëllimi kryesor: zhvillimi i një sërë aftësish të rëndësishme, që fëmijët duhet të zotërojnë përpara se të fillojnë shkollën: -Kuptimi dhe përdorimi i fjalëve të reja; -Dëgjimi i tingujve të gjuhës së folur; -Lidhja e tingujve me shkronjat për të kuptuar kodin e leximit; -Njohja dhe mësimi i shkronjave të alfabetit; -Dëgjimi dhe kuptimi i pjesës së lexuar dhe përgjigja e pyetjeve; -Zhvillimi dhe kultivimi i vëmendjes dhe përqendrimit.
Çmimi: 550 Lekë
titleToAlt
Libër për fëmijë, me 8 mozaikë.
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Rritja e fëmijës botohet në bashkëpunim me Practical Parenting, revista për prindër më e lexuar në Britani. Ai ju ndihmon në shumë prej shqetësimeve më të zakonshme prindërore. Libri mbulon gjithçka që doni të dini, që nga përkudesja ndaj toshnjës deri te ndihma në zhvillimin e fëmijës për të qenë aktiv dhe i përgatitur për veprimtaritë parashkollore. • Këshilla nga ekspertët e Practical Parenting të cilave mund t'i besoni plotësisht. • Përgjigje të qindrave pyetjeve, duke filluar nga shëndeti, të nxënët, zhvillimi dhe sjellja. • Zgjidhje të suksesshme të problemeve të zakonshme, si përshembull përgjumja e foshnjës, mësimi me oturakun dhe kalimi i krizave të inatit.
Çmimi: 2000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania