titleToAlt
Çmimi: 2020 Lekë
titleToAlt
Në të njëjtën seri: 1. Princeshë Pufeta 2. Inteligjenti flet shumë 3.Mot i keq për Pufin Ngriraman 4.Spitullaqi sillet keq
Çmimi: 350 Lekë
titleToAlt
Sudoku dyjavor është njëra nga botimet tona që del rregullisht në treg një herë në dy javë. Kushton vetëm 100 lekë.
Çmimi: 200 Lekë
titleToAlt
Romani "Shpellat" vjen si një udhëtim imagjinar në një botë të konceptuar në trajtën e shpellave, të cilat nuk janë aspak të zakonshme apo konvencionale. Aty përplasen konceptet e dritës dhe errësirës. Iirisë dhe izolimit, dashurisë dhe urrejtjes, familjes dhe vetmisë, lumturisë dhe fatkeqesisë. Shpellat grupohen në bashkësi të ndryshme shpellare. Ka shpella mbi oqean, siç ka edhe shpella nën oqean, ka edhe shpella mbi ajër... Në bashkësinë e madhe shpellare nuk ekziston asnjë shtet, qytet, apo fshat konkret. .
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Punimi "Liritë dhe të drejtat e njeriut në Malajzi dhe Kosovë -studim krahasimtar ndërmjet dy sistemeve juridike" është një punim përmbajtësor argumentues, i qartë dhe i logjikshëm. Duke tërhequr krahasime ndërmjet dy siatemeve juridike dhe kushtetuese në aspektin e mbrojtjes ef efektive të të drejtave dhe lirive të njeriut, autorja ka bërë një punë të pavarur shkencore duke treguar një potencial të jashtëzakonshëm interpretues në sferën e së drejtës.
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Ky ditar është një perlë. Besoj se asnjëherë më parë nuk është shkruar diçka e tillë, një gjë që të lejon të depërtosh kaq qartësisht në atë që ndodh gjatë viteve të pubertetit në shpirtin e një vajze që i përket klasës sonë shoqërore dhe sferës sonë kulturore.
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Zbuloni botën e së ardhmes. Për dy vjet mbi 4.5 milionë kopje të librave të kësaj serie janë shitur në të gjithë botën. Librat kanë ilustrime të bukura dhe tekste të shkurtra, që ndihmojnë fëmijët të zbulojnë botën përreth.
Çmimi: 580 Lekë
titleToAlt
Historia e Shqipërise përshkohet nga mite dhe tregime mitologjike që shpesh iu shërbejnë qëllimeve politike, që nga përshkrimi i "themeluesit legjendar të kombit", Skënderbeut e deri te bëmat e UQK-së në luftën e kohëve te fundit në Kosovë. Shkrimet, në librin Identitete shqiptare, nga një" grup studiuesish të kombësive dhe disiplinave te ndryshme, si edhe nga specialist jo-akademikë, zbërthejnë mitet mbizotëruese politike apo historiografike rreth të kaluarës dhe të tashmes së Shqipërisë, duke hedhur dritë mbi mënyrat se si mitet shqiptare kanë filluar të justifikojnë dhe të drejtojnë dhunën, të mbështesin pushtetin politik dhe të ushqejnë kohezionin e brendshëm. Libri Identitete Shqiptare fuqinë, që kanë akoma mitet edhe sot, pasi ato proçeset politike dhe shoqërore në Shqipërinë pas-totalitare, të goditur nga kriza.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Me këtë libër modest synojmë dhe shpresojmë se do t'i hapim një dritare sado të vogël lexuesve shqiptarë, duke i zgjeruar atij horizontin me një çështje shumë aktuale se selefizmi.
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Libri më i kërkuar për foshnjat dhe të vegjlit me mbi 5 milionë kopje të shitura në mbarë botën. Anabel Karmeli feston 30-vjetorin e librit të saj më të mirë të gatimit me këtë botim special të përditesuar dhe të zgjeruar, ku tanimë përfshihen udhëzime të reja për ushqimin në dorë dhe akoma më shumë receta për të rritur fëmijë të shëndetshem e të lumtur.
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 350 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 300 Lekë
titleToAlt
Çfarë janë pohimet positive? Pohimet janë bërë gjithnjë e më popullore, sidomos me anë të medias sociale. Shumë prej jush duhet të kenë pare pastime në instagram, Twiter e Facebook.
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Panda Kaloni një ditë të këndshme në park, teksa panda dhe miqtë e saj luajnë, argëtohen dhe gëzojnë.
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Është koha e shfaqjes! Tani duhet të bëheni stiliste balerinash me këtë libër veshjesh me figura ngjitëse balerinash yll të bukura.
Çmimi: 200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 250 Lekë
titleToAlt
Doni të mësoni se çfarë u pëlqen më fort koteleve? Atëherë shfletoni këtë libër me histori magjepsëse, plot me piktura tërheqëse dhe gjëra emocionuese.
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Doni të mësoni se çfarë u pëlqen më fort qenushëve? Atëherë shfletoni këtë libër me histori magjepsëse, plot me piktura tërhqëse dhe gjëra emocionuese.
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Sot është festa e qenushit. Takohuni me të gjithë miqtë e tij, teksa dëfrejnë së bashku. Shtypni hundët e tyre dhe dëgjoni 8 tinguj fantastikë.
Çmimi: 600 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania