titleToAlt
Në këtë libër – album do t’i ruani kujtimet më të bukura të fëmijës tuaj sepse viti i parë do të jetë i faktuar përherë, ndërkaq ju në çdo kohë mund t’i rijetoni ato momente të papërsëritshme të jetës suaj. Me dashuri ruaj kujtimet e fëmijës tuaj, që nga dita e parë e lindjes!
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Në këtë libër – album do t’i ruani kujtimet më të bukura të fëmijës tuaj sepse viti i parë do të jetë i faktuar përherë, ndërkaq ju në çdo kohë mund t’i rijetoni ato momente të papërsëritshme të jetës suaj. Me dashuri ruaj kujtimet e fëmijës tuaj, që nga dita e parë e lindjes!
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Ruani çastet e paharruara nga jeta e fëmijës suaj gjatë tri viteve të para.
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Ruani çastet e paharruara nga jeta e fëmijës suaj gjatë tri viteve të para.
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Kujtimet më të bukura nga jeta e fëmijës suaj.Përmban një zarf ku mund të ruani kujtimet.
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Kujtimet e mrekullueshme të fëmijës suaj gjatë vitit të parë të jetës.
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Kujtimet e mrekullueshme të fëmijës suaj gjatë vitit të parë të jetës.
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
“Thesari i bebit”, një libër ku mund të mbani kujtimet për fëmijën tuaj që nga momenti që ka hapur sytë në këtë botë e deri sa të rritet. Një libër interesant ku mund të vendosni nga fotot, tek flokët dhe kujtimet më të bukura që doni ti kujtoni dhe tregoni atij kur të rritet.
Çmimi: 1490 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania