titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Ky libër nuk është thjesht një udhërrëfyes turistik, pasi qyteti ka plot gjëra për të treguar dhe për të zbuluar: legjendat dhe historitë, figurat e shquara të shkuara dhe të sotme, e plot vende e thesare të trashëgimisë sonë, aq tërheqëse për ju.
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
"Meqë shahu është loja më fisnikëruese dhe kërkon mjeshtëri më të madhe në krahasim me lojërat e tjera, ne po tregojmë së pari për shahun".- Nga "Libri i lojërave" i mbretit Alfonsi I Mençur, I botuar në Sevilje më 1283. " E çuditshme është që unë drejtoj botën nga India në lindje deri në Andaluzi në perëndim dhe nuk ia dal dot me tridhjetë e dy figurat e shahut në hapsirën dy bërryla herë dy".- Kalifi Al-Mamun shek IX. “Libri që i paraqitet lexuesit është një nga më të mirët për të mësuar shahun, këtë lojë kaq të bukur mijëvjeçare, së cilës nuk i është gjetur fundi deri më sot. Atë do ta lexojnë e studiojnë jo vetëm fillestarët, por edhe ata që tashmë kanë një përvojë. Libri është shkruar me një gjuhë tërheqëse.”-Fatos Omari, Mjeshtër shahu
Çmimi: 400 Lekë
titleToAlt
Botuar fi llimisht si pjesë e serisë së famshme “Blue Guide”, mjaft e njohur në mbarë botën, është i pari udhërrëfyes që sjell një informacion kaq të pasur dhe interesant për Shqipërinë dhe Kosovën. Një instrument i domosdoshëm për këdo që udhëton nëpër viset shqiptare e do të dijë më shumë për çdo vend nga ku kalon.
Çmimi: 1900 Lekë
titleToAlt
Një guidë frymëzuese drejt kreativitetit në epokën dixhitale, “Vidhni si artist” paraqet dhjetë parime transformuese të cilat do t’i ndihmojnë lexuesit të zbulojnë anën e tyre artistike dhe të ndërtojnë një jetë më kreative. Asgjë nuk është origjinale, kështu që përqafoni ndikimet, edukohuni përmes punës së të tjerëve, bëni remix dhe ripërfytyroni që të zbuloni rrugën tuaj. Ndiqni interesat tuaja kudo që t’ju shpien ato - çka mund t’ju duket argëtim, mund të shndërrohet në punën e jetës suaj. Harrojeni klishenë e vjetër, të shkruani atë që dini: Ndaj, shkruani librin që doni të lexoni, xhironi filmin që doni të shihni. Dhe së fundmi, qëndroni inteligjentë, qëndroni larg borxheve dhe rrezikoni të mërziteni në jetën e përditshme, që të jeni aventurierë dhe guximtarë në imagjinatën dhe punën tuaj. Disa këshilla për të çliruar kreativitetin tuaj!
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Ky libër është një guidë ideale për shqetësimet e miqësisë. Në faqet e këtij libri do të gjeni këshilla të vlefshme, quize dhe histori të vërteta, që mund t’ju ndihmojnë për zgjidhjen e shumë problemeve brenda miqësive tuaja.
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Ky libër të mëson se si të komunikosh me pjesëtarët e familjes tënde dhe të zgjidhësh situatat e grindjeve, kur ndodhin. Përvetësimi i këtyre këshillave ju hap derën për më shumë kënaqësi dhe humor me njerëzit e zemrës me të cilët jetoni.
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Ky fjalor përmban fjalë dhe shprehje të nevojshme për të zhvilluar biseda mbi tema të ndryshme. U vjen në ndihmë miqve dhe turistëve të të dy vendeve në situata të ndryshme komunikimi Bashkëkohor, i përshtatshëm, i lirë, i plotë, i saktë, me shqiptimin e fjalëve ruse ky libër ndihmon në zhvillimin e bisedave me temë nga jeta përditshme. Ky fjalor, përmban informacion të shkurtër për të dy vendet dhe fotografi me pamje nga Shqipëria dhe Rusia.
Çmimi: 500 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania