titleToAlt
Një udhëtim i jashtëzakonshëm në historinë e artit, nga pikturat e shpellave, tek ekspresionizmi abstrakt. Çdo rrymë arti e rëndësishme shpjegohet më qartë se kurrë më në boshte kohore të ilustruara mjeshtërisht. Veprat kryesore, që çelën udhë të reja, paraqiten për herë të parë duke shtjelluar edhe ndikimet që i mbrujtën. Kryeveprat më të shquara paraqiten së bashku me jetën e artistëve dhe ngjarjet bashkëkohëse, për të rrëfyer historinë e plotë të pikturës.
Çmimi: 5000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Nëpërmjet bisedave thellësisht personale, Oprah Winfrey dhe Dr. Bruce Perry eksplorojnë se si ajo çka na ka ndodhur në fëmijerinë e hershme ndikon në formimin tonë si njerëz. Ata na sfidojnë të ndryshojmë llojin e pyetjeve nga "Çfarë nuk shkon me ty?" ose "Pse po sillesh në këtë mënyrë?" në "Çfarë të ka ndodhur?" Shumë prej nesh kanë përjetuar fatkeqësi që kanë pasur një ndikim afatgjatë në shëndetin tonë fizik dhe emocional. Ajo çka na ka ndodhur në fëmijëri është një parashikues i fuqishëm i rreziqeve për probleme shëndetësore në të ardhmen dhe ofron njohuri shkencore mbi modelet e sjelljes, që shumë njerëz kanë vështirësi t'i kuptojnë.
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
MTK është në kohën tonë sistemi mjekësor tradicional më gjithëpërfshirës dhe më gjerësisht i përdorur në botë, me historinë më të lashtë, kulturën më të thellë, efektet më të shquara dhe zhvillimin më të shpejtë. Në periudhën e hershme para - Qin - it, MTK pati qenë futur gradualisht në zonat fqinje, si gadishullin korean..
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
In questi tempi di ferro e di guerre il mondo e cambiato. Le incertezze hanno preso il posto delle certezze, 1'illegality ha sostituito la legalita. Lo Stato e le sue istituzioni legislative ed esecutive sono in crisi di fiducia. La globalizzazione non ha globalizzato i progressi, bensi la paura, il terrorismo, il coronavirus e la guerra. Cosi, un "bel" giorno del novembre 2019, il regno del denaro si e innamorato di un altro regno, quello del coronavirus e hanno fatto nascere, la Chimera, il super virus, che ha fermato il nostro mondo.
Çmimi: 2000 Lekë
titleToAlt
Toka është mbipopulluar dhe burimet e saj po shterojnë. Ari një djalosh trenbëdhjetëvjeçar, kujdeset për vëllain e tij të sëmurë, Jonin. Së bashku ata nisin të luajnë një lojë kompjuterike të re dhe të vështirë, të quajtur Kepler 62, e cila nuk fitohet lehtë. Askush nuk e di se çfarë ndodh me ata që e kalojnë nivelin e fundit apo nëse Kepler 62 është thjesht një lojë. Ky është vetëm fillimi i një aventure mahnitëse.
Çmimi: 850 Lekë
titleToAlt
Cila është skuadra që ka fituar më shumë kampionate botërore? Cili është roli më i përshtatshëm për ty? Si mund ta përmirësosh teknikën tënde? Nëse futbolli është pasioni yt i madh, atëherë ky është libri që bën për ty! Kampionët më të mëdhenj do të të shoqërojnë mes faqeve, duke të zbuluar shumë gjëra që ngjallin kureshtje dhe hile të vockla për t'i zbatuar në fushë?
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Për parashkollorë 3 - 4 vjeç.
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Për ciklin parashkollor 4 -5 vjeç.
Çmimi: 1800 Lekë
titleToAlt
Thelbi i qeverisjes së vendit duhet të qëndrojë në financat.. Ndërtimi ekonomik është themeli që siguron bazën materiale për kauzën e socializmit me karakteristika kineze në epokën e re.
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
"Mindsight"-i është një lloj vëmendjeje e përqendruar që na lejon t'i shohim mekanizmat e brendshëm të mendjes sonë. Na ndihmon të jemi të vetëdijshëm për proçeset tona të të menduarit pa u pushtuar prej tyre, na lejon ta shkëputim autopilotin e sjelljeve dhe përgjigjeve tona të rrënjosura thellë dhe na çliron nga kurthet emocionale reaguese pas të cilave të gjithë priremi të kapemi. Na lejon t'i "emërtojmë dhe zbutim" emocionet që përjetojmë, në vend që të gllabërohemi prej tyre.
Çmimi: 1550 Lekë
titleToAlt
Vepra e artit, në ndyshim nga objektet e thjeshta, i përket, jetës së shpirtit. Në veprën Çështje të estetikës, autorët kanë përzgjedhur një mënyrë krejtësisht tjetër: kryesisht të drejtuar përkundrejt koncepteve që përdoren në përceptimin estetik të veprave të artit, dhe që synojnë shqyrtimin e forcës dhe të koherencës filozofike.
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Saranda e munguar është testamenti i gjurmëve të ngjizura nga ngjarjet dhe arsyet kryesore që i dhanë fillim ekzistencës, vazhdimësisë dhe transformimit të qytetit. Ky sekret i shpirtit të qytetit, thesar ende i fshehur, nuk serviret thjesht si nostalgji, por si energji pozitive transformuese dhe si instrument dizajni nga ku mund të marrin jetë vepra të reja drejt një qyteti më të dëshiruar. Qyteti i munguar është rilexim i historisë së qytetit dhe vendmbajtësit të tij gjeografik, me ndjeshmërinë bashkëkohore për të rikuperuar urbanen dhe natyrën në një kohë kur duket se qytetet tona kanë humbur orientimin; është një sinjal për të kuptuar se si fusha e kërkimeve me fokus historinë e qytetit mund të bëhet aktive dhe pjesemarrëse për të ndërtuar vlera të së ardhmes; përpjekje për të kuptuar se si zgjidhje në të kaluarën mund të ndikojnë të tashmen dhe të ardhmen.
Çmimi: 1800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 3500 Lekë
titleToAlt
MË SHUMË SE 6 MILIONË LEXUES ANEMBANË BOTËS e kanë përmirësuar jetën falë librit Magjia e mendimeve të mëdha. Mësimet e Dr. David J, Schwartz, i cili konsiderohet prej kohësh si një nga ekspertët më të mëdhenj në fushën e motivimit, do të të ndihmojnë të punosh më mirë, të menaxhosh më mirë, të fitosh më shumë dhe çfarë është më e rëndësishmja të jetosh më mirë, të gjesh lumturi më të madhe dhe paqe mendore. Magjia e mendimeve të mëdha përmban sekretin si të nxjerrësh më shumë dobi nga puna, martesa, jeta famiijare dhe komuniteti ku jeton. Nuk ka nevojë të jesh intelektual apo të kesh ndonjë talent të lindur që të arrish sukses e kënaqësi te madhe por ke nevojë të mësosh e të kuptosh ato zakone të menduari dhe të vepruari që të duhen për t'i arritur. Fillo që tani të zbulosh se ç'mrekulli mund të bëjë per ty mënyra e të menduarit.
Çmimi: 1190 Lekë
titleToAlt
Gëzim Selaci dhe Abdullah Rexhepi kanë bërë një përzgjedhje të shkelqyeshme të teksteve, që, pa dyshim, janë disa nga tekstet me përfaqesuese të një rnyme kritike në studimet islame. Kjo përmbledhje është e para e llojt të vet në shqip, dhe me këtë kontribut sillet një aspekt i ndritshëm i traditës islame, Shpresa ime është qe ky libër të krijojë një hapësirë alternative të studimit të Islamit, një hapësirë kritike ku pesha e mendimit dhe jo religjioziteti i besimtarit përcakton saktësinë e studimeve islame. Ky libër është një kontribut i jashtëzakonshëm në çuarjen përpara të mendimit kritik në Islam në logosferën shqiptare. Lexuesit shqiptar i jepet një tabllo koncize por e shkëlqyer e një perspektive tjetër të Islamit.
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Duke qenë atlasi i vetëm i anatomisë i ilustruar nga mjekët, "Atlasi i anatomisë së njeriut", botimi i 7 - të, sjell pamje jashtëzakonisht të qarta dhe të njohura botërisht, të trupit të njeriut, në këndvështrimin klinik.
Çmimi: 14000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania