titleToAlt
"Ëngjëlli blu" është një libër me aventura fantastike. Personazhi kryesor është një djalë i veçantë me spektrin e autizmit. I lodhur nga bullizmi në lagje dhe në shkollë, ai fillon të ëndërrojë dhe ndërmerr disa aventura fantastike, bashkë me qenin Dasi dhe delfinin Zuro, dy fantastike, bashkë me qenin Dasi dhe delfinin Zuro, dy miqtë e tij gazmorë.
Çmimi: 550 Lekë
titleToAlt
Bubi është shumë gjumash. Ai gogësin gjithë ditën duke i bërë dhe të tjerët t'ju vijë gjumë. Vendos dorën në gojën e Bubit dhe luaj me të duke treguar historinë e tij.
Çmimi: 1080 Lekë
titleToAlt
Një histori për fëmijët që duan t'u ngjajnë personazheve të librave dhe dhe enden larg me imagjinatën e tyre.
Çmimi: 670 Lekë
titleToAlt
Një seri librash shumë e dashur për vajzat e vogla që duan të argëtohen dhe të imitojnë të rriturit.
Çmimi: 670 Lekë
titleToAlt
Një histori për fëmijët që duan t'u ngjajnë personazheve të librave dhe enden larg me imagjinatën e tyre.
Çmimi: 670 Lekë
titleToAlt
Zbuloni botën e së ardhmes. Për dy vjet mbi 4.5 milionë kopje të librave të kësaj serie janë shitur në të gjithë botën. Librat kanë ilustrime të bukura dhe tekste të shkurtra, që ndihmojnë fëmijët të zbulojnë botën përreth.
Çmimi: 580 Lekë
titleToAlt
"Këmisha", i autorit Glori Husi, është një vëllim me tri tregime të përzgjedhura. Me një gjuhë të thjeshtë e të pasur artistikisht, autori sjell rrëfime të larmishme për shijet dhe preferencat e lexuesit. Karakteret, emrat, vendngjarjet dhe cilësimet janë trillim i autorit dhe çdo ngjasim me persona realë është thjesht përkim i rastësishëm. Ky botim i ri nga autori, vjen për lexuesit shqiptarë pas suksesit me novelën "Varrimi i një armiku të popullit".
Çmimi: 550 Lekë
titleToAlt
Histori të mëdha në pak fjalë.
Çmimi: 560 Lekë
titleToAlt
Histori të mëdha në pak fjalë.
Çmimi: 560 Lekë
titleToAlt
Histori të mëdha në pak fjalë.
Çmimi: 560 Lekë
titleToAlt
Histori të mëdha në pak fjalë.
Çmimi: 560 Lekë
titleToAlt
Histori të mëdha në pak fjalë.
Çmimi: 560 Lekë
titleToAlt
'Novela Kërkimi ka një joshje e tension të brendshëm që plekset mes dy aventurave të Mihal Kodrës: udhëtimit në kërkim të të" atit të burgosur në Itali dhe udhëtimit në lëndimet e shpirtit dhe në kokëkrisjen prej djaloshi 14-vjecar.
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Edhe pse me prejardhje nga shprehja latine Castigat ridendo mores, "i korrigjon zakonet duke qeshur me to", që dikur afishohej në hyrjet e teatrove të komedisë, Castigat-i i titullit të këtij libri nuk është veçse një emër pene (pen name), me të cilin Ardian Vehbiu i pat botuar disa prej këtyre tregimeve në revistën Peizazhe të fjalës dhe nën të cilin ato janë herë tashmë të njohura, në mos edhe të dashura, për publikun.
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Jam i sigurt se, nëse juve do t'ju jepej mundësia të ndërmerrni një udhëtim të tillë, patjetër që do të niseshit menjëherë. Por besoj se pak njerëz kanë pasur mundësinë për të pare dhe për të njohur të gjitha ato vende dhe, për këtë arsye, dëshiroj t'ju rrëfej për udhëtimin tim. Kështu mund të" njihni më mirë njerëzit e vendeve të ndryshme, kulturat dhe besimet e ndryshme të botës dhe të admironi gjërat më të mrekullueshme që ekzistojnë tek ta".
Çmimi: 550 Lekë
titleToAlt
Onufri, mbetet ikonograf, më i madh dhe më i fuqishëm i pikturës mesjetare të shekullit XVI e më pas. Studiuesit tanë dhe, veçanërisht ata të huaj e krahasojnë me piktorët më të mëdhenj botërorë të asaj kohe. Ngjyra e kuqe që spikat në shumicçn e tablove te tij dhe që simbolizon, mesa duket, përpjekjet e mundimshme të shqiptarëve për liri, e dallon menjëhere nga piktorët e tjerë bashkëkohës, si të Shqipërisë apo dhe ata të Ballkanit.
Çmimi: 550 monedha
titleToAlt
Personazhi aq i njohur i përrallave shqiptare, Kacimicrri, niset në një udhëtim të gjatë rreth globit për të takuar shumë personazhe të tjera të letërsisë botërore për fëmijë.
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Pas takimeve të panumërta dhe jetëdhënëse me Shemsiun e Tabrizit, Rumi, ky mistik i madh i shekullit XIII, poet dhe pararendës i valles së dervishëve fluturues, hoqi dorë nga shumë parime të fesë zyrtare, duke këmbengulur se vetëm tretja e plotë vetjake në energjitë e madhërishme të Zotit të Lum mund të sjellë kënaqësinë që shpirti e kërkon me kaq ngulm. Më pas, vetvetiu, Rumi filloi të fliste gjuhën e poezisë. Ndërkohë, ndjekësit e tij, me dyzet e katër mijë vargjet që nxori nga goja, përpiluan njëzet e tri vëllime, nën titullin e përbashkët "Divani".
Çmimi: 950 Lekë
titleToAlt
Janka, një vajzë e re në ndjekje të lirisë dhe në kërkim të vetërealizimit, vendos të bëhet aktore. Puna në Skenë na jep idenë se ëndrra e saj është realizuar, por realiteti ka pak lidhje me pritshmëritë. Pagesa që merr, nuk është e mjaftueshme për të përballuar jetesën.
Çmimi: 1050 Lekë
titleToAlt
JA FAMILJAIME! Të kuptojmë emocionet e fëmijëve dhe të adoleshënteve nga vizatimet e familjes së tyre Familja nuk është një tablo e përsosur, por as siç mund të mendojë dikush, një vend inatesh e tensionesh të pafundme. Përkundrazi, ajo është një grup i vogël shoqëror, nga ku burojnë emocionet e sinqerta, bashkëveprimet, ruajtja e ekuilibrave, mirëkuptimi reciprok dhe durimi, të cilat shpesh janë te vështira për t'u arritur. Nga kjo përzierje emocionesh, që është e pranishme në çdo familje, fëmijët janë ata që preken më shumë. Ata reagojnë në mënyra të ndryshme ndaj gjendjeve familjare pozitive apo negative.
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Tani që lexuat edhe këte libër, ju të dashur fëmijë keni përfunduar serinë e rrëfimeve -Bëmat e Estes dhe Kokosë" (l. 2.3). Kjo do të thotë se tani jeni njohur me tri personazhet e kësaj serie: Kokonë. Esten dhe Alen. Me siguri.ju mendoni se të tre fëmijet jetojnë në fantazinë e autores. Madje edhe se, gjithë" sa ndodh në shtëpinë rozë në të vërtetë ndodh në mendimet e autores. Por sot dua të ndaj me ju një sekret. A e dini që këta fëmijë ekzistojnë me të vërtetë? Po po ja shihini në foto.
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Paketa gjuha shqipe dhe kultura shqiptare I përmban: librin e nxënësit, fletoren e punës, fjalorin me figura, antologjinë me pjesë të zgjedhura shko dallëndyshe. Librin e mësuesit dhe librin digjital mund t'i gjeni online.
Çmimi: 1690 Lekë
titleToAlt
Histori të mëdha në pak fjalë.
Çmimi: 560 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania