titleToAlt
Një udhëtim i jashtëzakonshëm në historinë e artit, nga pikturat e shpellave, tek ekspresionizmi abstrakt. Çdo rrymë arti e rëndësishme shpjegohet më qartë se kurrë më në boshte kohore të ilustruara mjeshtërisht. Veprat kryesore, që çelën udhë të reja, paraqiten për herë të parë duke shtjelluar edhe ndikimet që i mbrujtën. Kryeveprat më të shquara paraqiten së bashku me jetën e artistëve dhe ngjarjet bashkëkohëse, për të rrëfyer historinë e plotë të pikturës.
Çmimi: 5000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Ky libër që përmban më shumë se 100 situata të përditshme, tregon se si të kuptoni sjelljen e fëmijës tuaj, të zbuloni se çfarë qëndron pas saj dhe të vini në jetë, me besim, zgjidhjet më të mira. Gjatë leximit do të me çastet kyçe, përmes të cilave kalon fëmija juaj nga mosha 2 deri në 7 vjeç, duke ju ndihmuar të përballoni disa nga shqetësimet kryesore, si: shpërthimet e zemëratës, rivaliteti mes vëllezërve e motrave, problemet e gjumit, siguria e nevojshme në internet dhe shumë të tjera.
Çmimi: 2000 Lekë
titleToAlt
Duke mbuluar periudhën e jashtëzakonshme të rritjes dhe të zhvillimit mendor të fëmijës nga lindja deri në moshën gjashtë vjeç, ky libër i sukseshëm Montesori që u drejtohet prindërve, përmban veprimtari praktike dhe përshkruan e këshillon për çdo fazë të zhvillimit të fëmijës.
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Alfabeti zanor. Mëso ABC - në. Me këtë libër që flet, vogëlushët do të mësojnë alfabetin dhe fjalët e përditshme. Me figurat plot ngjyra, butonat për secilën shkronjë dhe butonin e madh i cili përmban alfabetin e plotë, mësimi i shkronjave dhe fjalëve të para kthehet në një lojë argëtuese.
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Prej më shumë se gjashtëdhjetë vjetësh, historitë e arushit Padigton i kanë mrekulluar fëmijët anembanë botës.
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Panda Kaloni një ditë të këndshme në park, teksa panda dhe miqtë e saj luajnë, argëtohen dhe gëzojnë.
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Është koha e shfaqjes! Tani duhet të bëheni stiliste balerinash me këtë libër veshjesh me figura ngjitëse balerinash yll të bukura.
Çmimi: 200 Lekë
titleToAlt
Doni të mësoni se çfarë u pëlqen më fort koteleve? Atëherë shfletoni këtë libër me histori magjepsëse, plot me piktura tërheqëse dhe gjëra emocionuese.
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Doni të mësoni se çfarë u pëlqen më fort qenushëve? Atëherë shfletoni këtë libër me histori magjepsëse, plot me piktura tërhqëse dhe gjëra emocionuese.
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Sot është festa e qenushit. Takohuni me të gjithë miqtë e tij, teksa dëfrejnë së bashku. Shtypni hundët e tyre dhe dëgjoni 8 tinguj fantastikë.
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Vështroni faqe më faqe për të gjetur kafshët e xhunglës.
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Është koha për të mësuar së bashku me viçin Mumu, delen Belë dhe pulën Foletë. .
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Vështroni faqe më faqe për të gjetur kafshët e fermës.
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Në këtë libër të veçantë, duke prekur, ndier dhe shfletuar, vogëlushët do të njohin fjalët e para në mënyrë të përsosur.
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Ky libër i mrekullueshëm është një mënyrë e përsosur që fëmijët të njihen.
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Mësoni ngjyrat e ylberit, duke prekur dhe ndier, por edhe duke u argëtuar ndërkohë që shfletoni.
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Në këtë libër fantastik fëmijët mund të prekin jelen e kalit, të ndiejnë rrotën e dhëmbëzuar të traktorit dhe të dëfrejnë në oborrin e fermës.
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Ndihmojeni fëmijën tuaj të mësojë fjalët e para me këtë fjalor, me figura argëtuese e plot ngjyra, që u nxitin e u përmirësojnë njohuritë fillestarëve të vegjël.
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Ndihmoni vogëlushët të njihen me 100 kafshët e para, me anë të këtij fjalori argëtues dhe me figura plot ngjyra.
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Bashkohuni me zanat magjike dhe bëhuni gati për argëtime të modës me këtë libër veshjesh me ngjitëse të Pyllit të Magjepsur.
Çmimi: 200 Lekë
titleToAlt
Vendosni kurorën dhe bëhuni gati për t'u zbavitur, duke zbukuruar kukullat me këtë libër veshjesh me figura ngjitëse plot stil për princeshat e hijshme.
Çmimi: 200 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania