Buy this product
800 Lekë

Leximi i dorës ( Published by: Bota Shqiptare in 2011 )

Author:  Richard Webster
Translator:  Taulant Hatia

Arti i leximit të dorës jo vetëm që është një nga format më të vjetra të thënies së fatit, por është edhe një analizë karakteri mjaft më e thjeshtë nga sa keni kujtuar deri tani. Nuk përdoren as letra, as monedha e as tabela planetësh; vetëm dora dhe njohuritë që përmban ky libër. Në këtë udhërrëfyes të plotë dhe të ilustruar të autorit të njohur Richard Webster, do të mësoni për kuptimin e: vijave të mëdha dhe vijave të vogla, formës së dorës, gjatësisë së gishtave, shenjave dhe parregullsive, maleve të pëllëmbës, etj. Serioz apo kureshtar qoftë interesi juaj, ky libër hap një botë të re për ju, miqtë dhe familjen tuaj, si dhe për të ardhmen tuaj!

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-00-051-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 206
  • Book dimensions: 133 x 205 x 20 mm

More About the Author

Richard Webster -

All rights reserved. © 2015 Library Albania