Faqja e autorit

Lewis Carroll


Lewis Carroll është pseudonimi i Charles Lutwidge Dodgson, shkrimtar, matematikan dhe fotograf, i cili njihet në mbarë botën për dy librat, që kanë si heroinë Lizën e vogël, “Liza në botën e çudirave” dhe “Përtej pasqyrës dhe çfarë gjeti aty Liza”.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania