Buy this product
1200 Lekë

Letrat e Shekspirit ( Published by: Plejad in 2012 )

Author:  Alan Stewart
Translator:  Nikolla Langore

Ndonëse Shekspiri sjell një sfond që nis nga luftrat e Trojës, përmes Romës dhe Britanisë së Lashtë e deri tek Lufta e Trëndafilave e tek Venediku i shekullit të 16-të, kultura e shkrimit të letrave që paraqet ai është prerazi ajo e Anglisë Elizabetiane dhe jakobine, me një përjashtim, Tit Androniku, përjashtim që vërteton rregullin. Ideja për shkrimin e këtij libri nis që nga materialet që përdoren për shkrimin e tyre, mjetet, që përdoret për gatitjen e bojës, pata prej së cilës është shkulur penda, veprimet e dorës për të palosur letrën, shkrimi, tharja e bojës me pluhur, vulosja e letrës, bartja e saj dhe dorëzimi nga bartësi, marrja e saj në dorëzim, një serë veprimesh, ndër të cilët leximi është vetëm një pjesë, si dhe veprimi i fundit pas tij, ruajtja në dosjet e arkivit, në një hajmali pranë zemrës, apo djegia e saj në flakët e zjarrit.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Plejad (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-57-76-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 418
  • Book dimensions: 145 x 205 x 30 mm

More About the Author

Alan Stewart -

All rights reserved. © 2015 Library Albania