Buy this product
1000 Lekë

Lenini Ideologu i së keqes ( Published by: Kristalina-kh in 2019 )


Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Kristalina-kh (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-168-60-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 322
  • Book dimensions: 146 x 208 x 17 mm

Editorial Reviews

Komente from Autore [Shtepia Botuese]

Pa Rasputinin nuk do kishte ardhur pushtet Lenini.

Kerenski

 

Lenini është një oportunist i lindur.Gjithë ata i kanë vërejtur nga afër karakteristikat tipike vullnetit dhe politikës së tij, pajtohen me mendimin ai ka qenë oportunist.

Lunaçarski

 

Lenini është një maniak i pakurueshëm që firmos dekrete me cilësinë e kryetarit të Qeverisë ruse, por duhet t'i nënshtrohet një trajtimi hidroterapeutik nën mbikqyrjen e një psikiatri me përvojë.

Bozanov

 

Posti i Bakuninit mbeti për një kohë të gjatë bosh në revolucionin rus. Ai u okupua nga Lenini. Tani kemi mohimin e diktaturës socialdemokrate dhe të marksizmit shkencor. Lenini si lider i partisë tonë socialiste ka vdekur. Lindi një Lenin i ri, Lenini anarkist.

Goldenberg

 

Duhen vite të tëra për të vazhduar studimet. Gjer më sot janë bërë 31000 filmime mikroskopike të pjesëve të ndryshme dhe është zbuluar se truri i këti mendimtari përmbante disa pjesë më të zhvilluara se çdo tru ordiner.

Prof. Oscar Focht.

 

Lenini nuk është futur në dhe. Fle i balsamosur në një arkivol prej qelqi, mumja e mjerë. Besnikët e tij kanë pasur frike se mos toka e mirë ruse, atë kufomë do ta villte përseri.

Malaparte

More About the Author

Spiro Vasil Mëhilli -

All rights reserved. © 2015 Library Albania