Buy this product
250 Lekë

Legjenda e shqiponjës sqepkthyer ( Published by: Redona in 2006 )

Author:  Anton Papleka

Price: 250 Lekë
Buy this product
250 Lekë

Product Details

  • Publisher: Redona (2006)
  • Published in: 2006
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-806-2-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 108
  • Book dimensions: 142 x 208 x 8 mm

More About the Author

Anton Papleka -

Anton Papleka, lindi në fshatn Lekbibaj të Tropojës në vitin 1945, është shkrimtar shqiptar. Njekohesisht ai është dhe shqiperues i një sere veprash të autoreve të ndryshem të huaj. Studioi gjuhën dhe letërsin shqipe në Universitetin e Tiranës. Tituj te veprave te tij: Zëri im (1971) Njatjeta ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania