Buy this product
800 Lekë

Le të rrotullohet bota e madhe ( Published by: Dituria in 2012 )

Author:  Colum McCann
Translator:  Jorgji Qirjako

Gusht, 1974, Nju Jork: një burrë që ecën atje lart. Ndërmjet kullave binjake, ai bën ecejake në ajër. Shumë pranë, aty poshtë, jeta për të tjerët vazhdon. Vazhdon për Koriganin, murgun irlandez radikal, që punon në Bronks; për Klerin, shtëpiaken e brishtë në Upper East Side, e cila përpiqet të marrë veten pas humbjes së të birit; për Larën, artisten e re të varur nga droga; për Glorian e paepur dhe krenare, pavarësisht ditëve të vështira; për Tilin, laviren ëndërrimtare dhe Xhazlinën, vajzën e saj të bukur. Nën hijen e kësaj skene të krisur, por të bukur, këto jetë aspak të ngjashme do të përplasen dhe do të transformohen përgjithmonë.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2012)
  • Published in: 2012
  • ISBN-13: 978-9928-103-32-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 368
  • Book dimensions: 140 x 210 x 20 mm

More About the Author

Colum McCann -

All rights reserved. © 2015 Library Albania