Author Page

L. J. Smith


Lisa Jane Smith ka filluar të shkruajë që në fëmijëri dhe romani i saj i parë është botuar sapo u diplomua. Librat e saj janë përkthyer në të gjithë botën dhe kanë fituar admirimin e dy gjenerata lexuesish.

View author books

All rights reserved. © 2015 Library Albania