Buy this product
1000 Lekë

Kutiza e Princeshave ( Published by: Bota Shqiptare in 2019 )

Author:  Grup autoresh
Translator:  Taulant Hatia

Zbavitu dhe lexo këto përralla të bukura me princeshat e magjishme. Ktheji 6 librat me shpinë dhe shfaqi që të krijosh figurën me princesha.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 00 345 4
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 60
  • Book dimensions: 180 x 225 x 36 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania