Buy this product
500 Lekë

Kushuriri i ëngjëjve ( Published by: Onufri in 2012 )

Author:  Ismail Kadare

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2012)
  • Published in: 2012
  • ISBN-13: 978-9928-164-13-1
  • Page nr.: 77
  • Book dimensions: 140 x 210 x 10 mm

More About the Author

Ismail Kadare - 28 January 1936

smail@gmail.com - www.kommeshkrujt.al

Ismail Kadare është një nga shkrimtarët më gjenialë bashkëkohorë, disa herë i nominuar për çmimin "Nobel" në letërsi. Shquhet për novela, romane, por ka botuar edhe vëllime me poezi dhe sprova. Nisi të shkruajë kur ishte ende i ri dhe veprat e tij janë përkthyer në mbi tridhjetë gjuhë të botës. ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania