Buy this product
1400 Lekë

Kur trupi thotë jo ( Published by: in 2022 )

Translator:  Lira Sejdini

Studimet moderne janë duke e konfirmuar urtësinë e vjetër që emocionet janë të pandashme nga shëndeti dhe fiziologjia jonë. Emocionet e shtypura sjellin stres që mund të çoje në sëmundje. Në këtë libër, nga më të shiturit ndërkombëtarisht, Gabor Maté bazohet në të dhënat më të fundit shkencore, në dekadat e tij të përvojës si mjek dhe në historitë e njerëzve të famshëm, duke përfshirë ato të Lou Gehrig, Lance Armstrong, Gilda Radner dhe Ronald Reagan, për të ekzaminuar rolin që stresi i fshehur luan në një sërë sëmundjesh duke përfshirë sëmundjen e zemrës, diabetin, sindromën e zorrës së irrituar, sklerozën e shumëfishtë, artritin dhe kancerin.

Price: 1400 Lekë
Buy this product
1400 Lekë

Product Details

  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789951817479
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 360
  • Book dimensions: 135 x 205 x 30 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania