Blije këtë produkt
2000 Lekë

Kur shembeshin themelet ( Botuar nga: Onufri në 2014 )

Autori:  Qemal Lame

“Kur shembeshin themelet" titullohet libri me kujtime i Qemal Lames, kryetar i Hetuesisë së Përgjithshme të Shqipërisë në vitet 1981-1992. Libri është botuar nga shtëpia botuese "Onufrit". I shkruar nga njëri prej drejtuesve më të lartë të mekanizmit shtypës të shtetit diktatorial, libri është një dëshmi e vitit të fundit të rendit komunist, e panikut, tmerrit dhe çoroditjes së një kaste në prag të rënies së saj. Siç ka pohuar vetë ish-kryehetuesi, burimet dokumentare të librit, përveç ditarit të përditshëm të punës si kryehetues, përfshijnë dokumente autentike të Hetuesisë së Përgjithshme, Prokurorisë së Përgjithshme, Gjykatës së Lartë, Arkivit Qendror të PPSH-së, Kuvendit dhe Presidiumit të Kuvendit dhe Këshillit të Ministrave të Republikës, të cilat ndodhen tani në Arkivin Qendror të Shtetit.

Çmimi: 2000 Lekë
Blije këtë produkt
2000 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: Onufri (2014)
  • Botuar në: 2014
  • ISBN-13: 978-9928-164-95-7
  • Nr. faqe: 576
  • Përmasat e librit: 158 x 234 x 39 mm

Njihu me Autorin

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania