Buy this product
900 Lekë

Kur qau Niçja ( Published by: Botimet Morava in 2012 )

Author:  Irvin David Yalom
Translator:  Lira Sejdini Vaid

Në Vjenën e shekullit XIX, një dramë dashurie, fati dhe vullneti do të luhej në mendjen e bërthamës intelektuale, që përcaktoi epokën. Zhozef Brojeri, themelues i psikanalizës, është në kulmin e karrierës së tij. Fridrih Niçe, filozofi i madh europian, është në prag të vetëvrasjes nga dëshpërimi, i pazoti për të gjetur një kurë për dhimbjen e kokës dhe sëmundje të tjera që e mundojnë. Kur Brojeri vendos ta trajtojë Niçen me kurën eksperimentale të të folurit, nuk e bën të ditur se edhe ai vetë gjen ngushëllim në seancat e tyre. Vetëm përmes përballjes me demonët e tij të brendshëm shëruesi mund të fillojë ta ndihmojë pacientin e tij.

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet Morava (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-687-3-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 392
  • Book dimensions: 140 x 205 x 25 mm

More About the Author

Irvin David Yalom -

All rights reserved. © 2015 Library Albania