Buy this product
1200 Lekë

Kur mbylla sytë ( Published by: in 2020 )


Nje triller, në të cilin mund ta gjejë veten gjithkush. Një histori e gjallë dhe drithëruese për rolin e paçmueshëm të mëmësisë... Një, dy, tre... Një lojë symbyllazi me vajzën do të kthehet në makthin më të keq për një prind. Ela, vogëlushja e shkathët dhe e zgjuar zhduket pa lënë gjurmë. Policia, media dhe familja kujtojnë se e dinë kush mund ta ketë rrëmbyer, por po sikur krimineli i vërtetë të mos jetë një i huaj? Po sikur ai të jetë i bindur se po bën gjënë e duhur me vogëlushen? Dhe, mbi të gjitha, po sikur vajza të mos gjendet më?

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 216 96 0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 294
  • Book dimensions: 142 x 202 x 22 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania