Buy this product
1400 Lekë

Kur bota jonë u bë e krishterë ( Published by: Toena in 2016 )


“Kur bota jonë u bë e krishterë” është një libër i jashtëzakonshëm mbi botën njerëzore, fetare dhe politike. Shkruar nga një prej historianëve kryesorë të Francës, Paul Veyne, i cili shtjellon një çështje të madhe: Si ishte e mundur që krishterimi, si “kryevepra e shpikjes fetare”, arriti që në mes të viteve 300 dhe 400 pas Krishtit, ta vendosë veten mbi gjithë botën perëndimore? Ky libër vjen për të gjithë skeptikët dhe ata që kërkojnë të dinë se kush ishte Konstandini? Cili ishte roli i tij në fenë e krishterë?

Price: 1400 Lekë
Buy this product
1400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-205-33-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 336
  • Book dimensions: 127 x 199 x 26 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania