Buy this product
700 Lekë

Kujtesë lirie ( Published by: Dudaj in 2013 )

Author:  Astrit Lulushi

Menjëherë, këtu, tani pa bujë, pa justifikime do ishte e lehtë,tjetër herë a gjetkë për t'jetuar në harmoni me zërin e vetëdijes, siç e kuptoj unë  sapo filloj këtë,papritur zbuloj për befasinë time se s'jam i vetmi as i pari dhe as më i rëndësishmi në këtë udhë të nisur,fundi i së cilës s'varet nëse unë humbas ose jo.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2013)
  • Published in: 2013
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-0-327-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 148
  • Book dimensions: 130 x 200 x 13 mm

More About the Author

Astrit Lulushi -

All rights reserved. © 2015 Library Albania