Buy this product
1000 Lekë

Kujt t'i besoj ( Published by: Uegen in 2018 )

Author:  Faslli Haliti

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-03-350-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 290
  • Book dimensions: 133 x 207 x 20 mm

More About the Author

Faslli Haliti -

Faslli Haliti ka lindur ne Lushnje, me 5 dhjetor 1935. Ka mbaruar Liceun Artistik per pikture. Eshte diplomuar per gjuhe dhe letersi shqipe ne Universitetin e Tiranes. Ka punuar mesues vizatimi dhe letersie ne Lushnje ne vitet 1961-1973. Ne vitet 1973-1983, per gabime ideore ne krijimtari dhe veçanerisht ne ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania