Buy this product
700 Lekë

Ku po e çon Erdogani Turqinë ( Published by: Emal in 2017 )


Ka një kohë të gjatë, vecanërisht mbas viteve 1990, që ish diplomati dhe publicisti Hajro Limaj është afirmuar jo vetëm si një nga njohësit më të mirë të politikës, historisë, kulturës dhe arsimit të Turqisë , por edhe si një mik i sinqertë dhe me vepra i popullit turk. Njohja shumë e mirë e gjuhës turke dhe kualifikimet pas universitare dy herë në Stamboll e kanë ndihmuar për të qënë i përditesuar dhe me një arkiv shumë të pasur për zhvillimet politike, ekonomike, shoqërore, kulturore-arsimore të këtij vendi, të cilat shprehen edhe në analizat, komentet,opinionet dhe librat e botuara për raportet e shumanshme në shekuj dhe në ditët tona midis dy vendeve dhe dy popujve tanë.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Emal (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-04-366-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 190
  • Book dimensions: 148 x 210 x 7 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania