Buy this product
700 Lekë

Kryesorja është të jesh ( Published by: Fan Noli in 2012 )

Author:  OSHO
Translator:  Fatmir Dibra

Ky libër flet për atë, pa të cilën jeta jonë do të zhvishej nga aroma, shija dhe bukuria. Ky libër është për dashurinë. A ekziston, vallë, vërtet ajo? A dashurojmë ne? A na duan ne? Si t'i ndërtosh marrëdhëniet me njerëzit e tjerë? Osho na thotë se mundësia për të dashuruar ekziston te secili, por kjo mund të realizohet vetëm kur njeriu njeh vetveten, vetëm kur ai bëhet vetvetja, vetëm kur të thotë se si ekziston.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-86-93-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 102
  • Book dimensions: 130 x 200 x 10 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania