Buy this product
1000 Lekë

Kryeministri ( Published by: in 2016 )

Author:  Ben Blushi

KM është historia e një kryeministri që për të fituar zgjedhjet planifikoi një atentat kundervetvetes.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-213-02-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 224
  • Book dimensions: 136 x 206 x 19 mm

More About the Author

Ben Blushi -

Ben Blushi (lindur më 1 janar 1969 në Tiranë) është politikan, gazetar dhe shkrimtar shqiptar. Ai është deputet i pavarur në Kuvendin e Shqipërisë. Edukimi Universiteti i Tiranës, Fakulteti Filologjik, Dega Gjuhë-Letërsi. Ka punuar gazetar në "Koha Jonë", Deutsche Welle Indipendent dhe Fondacioni ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania