Buy this product
1000 Lekë

Kriza financiare apo globale ( Published by: in 2010 )

Author:  Adrian Civici

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 308
  • Book dimensions: 135 x 205 x 25 mm

More About the Author

Adrian Civici -

Adrian Civici është doktor në shkencat ekonomike akorduar nga ENSA, Montpellier (Francë, 2002) dhe doktor në ekonomi agrare akorduar nga Universiteti Bujqësor i Tiranës (Tirane, 1993). Në vitin 1995 merr titullin “Profesor i Asociuar” dhe nga viti 2011, mban titullin “Profesor” në shkencat ekonomike. ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania